Servicii Foto

Haideți să lucrăm împreună!

Nuntă

Haideți să surprindem amintirile zilei tale speciale. Cu o abordare creativă și o atenție deosebită la detalii, vă voi surprinde emoțiile, zâmbetele și frumusețea momentelor voastre unice. Fie că este vorba despre ceremonia solemnă, dansul însoțit de emoții sau detalii minuțioase ale decorului, voi crea imagini de neuitat care vor rămâne cu voi pentru totdeauna.

Botez

Botezul este un moment special și plin de emoție, ca fotograf profesionist sunt aici pentru a captura fiecare detaliu și fiecare zâmbet care marchează începutul călătoriei spirituale a copilului dvs. Cu o abordare plină de sensibilitate și atenție la momentele cheie, mă asigur că fiecare imagine devine o amintire de neprețuit. De la ceremonie la festivitățile care urmează, vă voi ajuta să păstrați frumusețea și bucuria acestei etape importante din viața dvs și a copilului dvs.

Portrete

Fie că sunteți în căutarea unei fotografii profesionale, a unui portret de familie sau a unei sesiuni creative, sunt aici pentru a vă ajuta să vă surprind personalitatea și stilul unic. Cu o abordare atentă la detalii și o pasiune pentru a evidenția personalitatea și emoțiile, transform ședințele foto în experiențe memorabile. 

Evenimente Speciale

De la zile de naștere la evenimente corporate și momente unice în viața dvs., vă voi surprinde fiecare emoție și detaliu important. Cu o pasiune pentru storytelling și o abordare creativă, ca fotograf profesionist voi face din fiecare eveniment o poveste vizuală de neuitat. Fiecare imagine spune o poveste, iar eu vă ajut să vă păstrați amintirile într-un mod artistic și memorabil.

Pachet Foto - Video

Pachetul complet foto – video personalizat începe de la 3000 lei.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să mă contactați: